dilluns, 3 de febrer de 2014

A tres metres sobre el celAutor: Federico Moccia
Aquest llibre tracta d'una història d'amor entre dos joves molt enamorats.

Federico Moccia, l'autor d'aquest llibre, va nàixer a Roma l'any 1963. És guionista de cinema i televisió. Aquesta novel·la, després de ser rebutjada per diverses editorials va començar a estendre com a una fotocòpia entre els alumnes de diversos instituts de la capital italiana i tant va ser la sensació, que es convertí en un llibre de culte i més tard, en un fenomen social a Itàlia, on s'han creat pel·lícules i musicals a partir d'aquest.
A mi m'agrada aquest llibre, és un poc llarg i no és recomanable llegir-lo disposant de poc temps però és una bonica història i està ben detallada.
Jo crec que aquest llibre es sembla un poc amb la joventut d'aquests temps, ja que ens veiem reflectits la majoria de nosaltres amb alguns problemes que ens redacta.
M'agraden molt la manera de redactar-lo, ja que en xicotets detalls han format part d'una bona redacció, com són els paisatges que s'han descrit o els moments més romàntics dels protagonistes. Pense que molts de nosaltres deuríem de llegir-lo perquè està molt descrita al detall la vida actual dels joves i perquè és una bona història per llegir i entretenir-se un poc. I sé que molts pensaran que ja han vist la pel·lícula i és millor però en el llibre està tot més al detall i segur que us agradarà.

                                                                       
                                                                                     Belén Maronda 2n B.

5 comentaris:

 1. jo no m'he llegit el llibre, però després d'haver llegit aquesta opinió, m'agradaria llegir-me'l, perqué he vist la pel·licula i pareix que el llibre tinga més informacio sobre el que els passa a aquests personatges.

  ResponElimina
 2. Jo m'he llegit aquest llibre, i també he mirat la pel·lícula. I pense que és un llibre genial i et pots sentir molt identificada.

  ResponElimina
 3. Jo he vist la pel·lícula , però el llibre no me'l he llegit.M'agradaria molt llegir-me'l perque és molt romàntic i interesant.Belén molt bona resenya jejej :)

  ResponElimina
 4. Jo no me llegit el llibre , peró he vista la pel.lícula i em va agradar molt i m'agradaria molt lligir-me el llibre , i en la teua resenya en cada ma donat mes ganes de llegir-lo.

  ResponElimina