dimarts, 21 de juny del 2011

Tinc ganes de tu

Autor Federico Moccia
Step torna a Roma després d'una llarga estada a Nova York. Es retroba amb el seu germà en l'aeroport i sent com a poc a poc les velles ferides tornen a aflorar. No obstant açò intenta seguir avant. Es retroba amb Pallina, la qual no fa més que parlotejar sobre Babi tot el temps, Pallina  que Babi s'ha distanciat d'ella i que des que va morir Pollastre no ha tornat a estimar. Una nit en la qual els dos joves estan xarrant Pallina intenta besar a Step i aquest la rebutja subtilment, Pallina cau en un estat nerviós i quasi intenta suïcidar-se llançant-se des de la terrassa d'un gratacel però Step la subjecta i la tranquil·litza.
Un dia, per casualitat coneix a una "lladre de gasolina",  Gim. Step i Gim comencen a conèixer-se i Step a poc a poc comença a recordar què és sentir-se enamorat. Viuen molts moments junts, entre ells la famosa nit en la qual Step li obri el seu cor a Gim i li explica que el seu amic Pollastre va morir. Gim l'abraça i li diu "tinc ganes de tu" Step la mira i li pregunta que vol dir açò "vol dir que et desitge" respon Gim. Un altre famós moment és quan Step participa en una temerària carrera de motos per a obtenir com a trofeu la vella motocicleta de Pollastre, la qual tira a la canal. Potser el moment més emblemàtic és quan Step i Gim van al famós pont Milvio de Roma en el qual estan els cadenats dels enamorats; explica la llegenda que si poses un cadenat amb el teu nom i el de la teua parella i tireu la clau al riu, ja mai vos separeu. Doncs Step penja un cadenat de moto i mentre mira a Gim diu amb una sonrísa "per sempre".

Mentrestant en un altre lloc de Roma Babi camina tot el dia estressada, de dalt a baix, discutint amb la seua mare, i fent un muntó de coses, preparant alguna cosa, ningú sap el que...

A la mateixa manera, Daniela és drogada en una festa i perd la virginitat amb un xic que no coneix, que abusa d'ella i l'abandona, Daniela descobreix amb el temps que està prenyada, la qual cosa dóna lloc a un conflicte familiar molt gran, i els pares de Babi estan a la vora del divorci.

A demés la mare de Step té càncer, i es mor a poc a poc en l'hospital.

Tota aquesta trama acaba en un retrobament de Step i Babi en una festa. 
Step desemparat va a acostar a Gim i es va troba que la pobra xica ha tingut un desagradable incident, una amiga de Gim casi és violada. Gim enfadada li pregunta a Step que d'on ve, on ha estat, ja que li nota alguna cosa rara i perplexa. Gim i la seua amiga es marxen enfadades...

En eixe moment, Step rep una cridada, anunciant-lo que la seua mare acaba de morir.

Encara amb tot, Step a costa a Gim i li explica la veritat, es disculpa per haver sigut un imprudent i li jura amor i.... si vols saber com acaba, doncs pots llegir-lo està a la biblioteca del centre

Martynas Stasevskis

1r PQPI
 

5 comentaris:

  1. Esta molt bé!
    Ja vullc que traguen la pelicula :)

    ResponElimina
  2. Este llibre serà molt bonic!
    Crec que me'l llegiré!

    ResponElimina
  3. Aquest llibre sembla que serà interessant.El que mes ma motivat a sigut el titol del llibre sembla que el contingut estara molt be!

    ResponElimina
  4. Jo he vist la primera part la de Tres metros sobre el cielo i ma agradat molt! Tinc ganes de que publiquen la pelicula peró en llegirla i despres vorela me sembla bé! =)

    ResponElimina
  5. m'han entrat unes ganes de llegir aquest llibreeeeee

    ResponElimina